logo
Offerte!

Villa Dafne Agriturismo**** - Alia

Onderdompeling in de natuur

Agriturismo Villa Dafne bevindt zich in het centrale deel van Sicilië. Vanuit deze plek kan je de meeste interessante attracties bereiken, zoals de stad Palermo, het mooie Cefalù, de Romeinse Villa Casale en het natuurreservaat Madonie.

Agriturismo Villa Dafne is rustig gelegen en wordt omgeven door prachtige natuur en veel groen. De boerderij is een paar eeuwen oud en intussen geheel gerestaureerd met behoud van de oorspronkelijke en authentieke kenmerken. Je hebt een prachtig uitzicht over de vallei. Bij de villa heeft de familie nog vele hectares grond en is er op het terrein nog een melkveehouderij en zijn er fruitboomgaarden. Ook is er een winkel waar verse producten gekocht kunnen worden, zoals kaas, tomatensauzen bereid van pruimtomaten, groenten en vlees.
Agriturismo
Prachtig uitzicht
Wifi: ja
Airco: ja
Zwembad: ja
Restaurant/bar: ja
Cefalù: 64 km
Palermo: 100 km

Faciliteiten

De villa heeft een prachtig zwembad in de tuin. Dit zwembad heeft een speciaal kindergedeelte. Vanuit de tuin is een prachtig uitzicht over de vallei te zien. Bij de villa is een restaurant. In dit restaurant worden streek- en seizoengebonden gerechten geserveerd. Veel producten komen uit eigen huis.

Je kan de aangrenzende boerderij bezoeken om te zien hoe de kaas gemaakt wordt. Verder worden er kookworkshops georganiseerd. Ook zijn er cursussen op het gebied van kaas maken en kaas proeven. Paardrijden is ook mogelijk bij de villa. Je kan er met een gids op uit gaan of als je beginner bent paardrijden in de manege. Op 6 km afstand van de villa bevinden zich de grotten van de Gurfa. De gids ter plaatste kan je van alles vertellen over deze interessante grotten uit 5000 jaar voor Christus. Langs de paden rondom de accommodatie kan je mountainbiken.

Accommodatie

Villa Dafne

Er zijn in totaal 10 appartementen aanwezig, alle zijn zeer comfortabel. Er is een aparte badkamer, airconditioning, een haardroger, TV, wifi, een safe, een koelkastje, toiletartikelen. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht op de heuvels. Ze beschikken over een terras of een balkon. De appartementen hebben een keuken. De kamers zijn traditioneel Siciliaans ingericht.

Tips & Beoordelingen

Natuurlijk een bezoek aan een van de mooiste dorpen van Sicilië: Cefalù. Een bezoek aan de oude kathedraal. Deze kathedraal werd in de 12e eeuw gebouwd. en is een typisch voorbeeld van de Noorse bouwkunst in Sicilië. Via de trappen op het gezellige plein voor de kathedraal kom je bij de kerk zelf. De kathedraal heeft twee grote klokkentorens met drie bogen ertussen. Hier is de ingang van de kathedraal. In het gebouw zijn ook goed de oosterse invloeden van de Arabieren te bemerken. Zo vindt je er diverse vlechtbogen en doet het houten plafond ook wat oosters aan. De kathedraal is op 1500 m van het hotel.

Ook kan je een bezoek brengen aan het Museo Mandralisca in Cefalù. Een museum met de verzamelingen van de 19e eeuwse verzamelaar Baron Enrico di Mandralisca die schilderijen, archeologische vondsten en majolica verzamelde.
En als je dan toch in de buurt bent, ontdek de eilanden van Lipari en Vulcano in de Eolische archipel, het oversteken van de Tyrreense Zee met de boot vanuit de haven van Cefalù. Ontdek witgekalkte dorpen, bosjes van olijfbomen, bloeiende planten en struiken en vulkanische stranden. In de haven liggen de draagvleugelboten die je naar de eilanden kunnen brengen.
Reis je met een ander aantal personen? Reis je met je eigen auto?Ist die Zahl der Personen anders? Fahren Sie mit eigenem Auto?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Extra kosten ter plaatse te voldoen:

Toeristenbelasting
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct zelf boeken. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief