logo
Offerte!

Duomo Suites & Spa - Catania

Luxe en wellness in hartje Catania

Duomo Suites & Spa is een stijlvol hotel met rijk gedecoreerde kamers en suites ingericht met thema’s uit internationale films. Deze accommodatie ligt in het centrum van Catania, een prachtige stad aan de Siciliaanse oostkust. Na een dagje sightseeing kan je bij de loungebar op het dakterras van het hotel relaxen en genieten van een hapje en drankje met stadspanorama.

Niet alleen Catania biedt mooie bezienswaardigheden, ook in de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. De omgeving heeft genoeg te bieden. Ga bijvoorbeeld mee met de ‘Ferrovia Circumetnea’, de toeristische smalspoortrein, die je meeneemt op een boeiende reis rond de voet van de Etna. Of breng een bezoekje aan Ortygia, het antieke deel van de stad Syracuse.
In hartje Catania
Zwembad: nee
Airco: ja
WiFi: ja
Bar: ja
In centrum
Luchthaven: 6 km
Syracuse: 66 km

Faciliteiten

Bij de loungebar op het dakterras van het hotel relaxen en genieten van een hapje en drankje met stadspanorama.

Duomo Suites & Spa heeft een nieuw wellnesscenter met een spa, hammam en een massageruimte waar diverse ontspannende massages worden gegeven.

Accommodatie

De rijk gedecoreerde kamers en suites van Duomo Suites & Spa hebben muurschilderingen van diverse internationale filmthema’s. Ook de citaten, meubels, stoffen en voorwerpen zijn filmgerelateerd.

De kamers zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van telefoon, satelliettelevisie, kluisje, zowel airconditioning als verwarming, USB-aansluiting, Wi-Fi, volledig ingerichte kitchenette (met onder andere magnetron, Nespresso met capsules en een waterkoker met theeselectie), tweepersoonsbed of tweepersoonsslaapbank, een badkamer met kleurentherapiedouche. Eén kamertype heeft geen kitchenette.

De tweepersoonssuites beschikken over een woonkamer met telefoon, satelliettelevisie, kluisje, zowel airconditioning als verwarming, USB-aansluiting, Wi-Fi, volledig ingerichte kitchenette (met onder andere magnetron, Nespresso met capsules en een waterkoker met theeselectie), een tweepersoonsbed of tweepersoonsslaapbank, een kleurentherapiebadkamer met douche. Enkele tweepersoonssuites hebben een balkon.

De drie- en vierpersoonssuites beschikken over een woonkamer met telefoon, satelliettelevisie, kluisje, zowel airconditioning als verwarming, USB-aansluiting, Wi-Fi, volledig ingerichte kitchenette (met onder andere magnetron, Nespresso met capsules en een waterkoker met theeselectie), een tweepersoonsbed en een slaapbank, een badkamer met kleurentherapiedouche. Enkele drie- en vierpersoonssuites hebben een balkon.

De Royal Suite is een vijfpersoonssuite en beschikt over een woonkamer met telefoon, satelliettelevisie, kluisje, zowel airconditioning als verwarming, USB-aansluiting, Wi-Fi, volledig ingerichte kitchenette (met onder andere magnetron, Nespresso met capsules en een waterkoker met theeselectie), twee tweepersoonsbedden en een slaapbank, twee badkamers met kleurentherapiedouche.

Tips & Beoordelingen

Barokke bezienswaardigheden
Catania is een bijzonder stadje met barokke bezienswaardigheden. De indrukwekkende kathedraal ‘Cattedrale di Sant'Agata’ aan ‘Piazza Duomo’ is daar een mooi voorbeeld van. Zowel de buitenkant als het interieur zijn gebouwd in de Siciliaanse barokstijl en hebben prachtig gedetailleerde decoraties. Een klein gedeelte van de kathedraal stamt nog uit een verder verleden en is in Normandische stijl.

Op het centraal gelegen plein ‘Piazza Duomo’ staat het symbool van de stad: ‘Fontana dell’Elefante’, een fontein met middenin een zwarte olifant van lavasteen. Bovenop de olifant is een granieten obelisk met kruis geplaatst die de stad tegen onheil moet beschermen.

Aan ‘Piazza Duomo’ is ook de toegang tot de markante vismarkt van Catania met een keur aan vis en zeevruchten. Zo’n overdekte warenmarkt is een échte belevenis. Daarna loop je via de beroemde ‘Via Etnea’ naar Piazza Stesicoro met de restanten van een Romeins amfitheater, gebouwd met lavasteen. Heel bijzonder, zo’n archeologische opgraving midden in de stad.
Reis je met een ander aantal personen? Heb je specifieke wensen?Ist die Zahl der Personen anders? Haben Sie spezielle Wünsche?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Extra kosten ter plaatse te voldoen:

Toeristenbelasting

Kinderkorting op aanvraag
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct zelf boeken. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief