logo
Offerte!

Palazzo Presta - Gallipoli

Eclectisch paleis met cocktailbar op dakterras

Palazzo Presta is een zeventiende-eeuws gebouw in Gallipoli, gewijd aan Giovanni Presta, een beroemde arts die leefde tussen 1720 en 1792, beschouwd als een van de beste artsen van heel Zuid Italië.

De stijl van het paleis heeft barokke en neoklassieke elementen, hulde aan de rationaliteit en (her) ontdekking van oude kennis, waar Presta ook bekend om was.

Palazzo Presta is een geraffineerde paleis midden in het historisch centrum van de stad, waar diverse smaken, eclectische stijlen en verschillende culturen samen een gezellige en comfortabele sfeer maken, waar de globetrotter zich gauw thuis voelt!
Strand: 500 m
Zwembad: nee
Airco: Ja
WiFi: Ja
Bar: Ja
In de stad
Lecce: 40 km
Brindisi: 80 km

Faciliteiten

Palazzo Presta is een Boutique hotel met een zeer gewaardeerd dakterras, waar je tijdens het ontbijt of een cocktail bij zonsondergang, over de oude stad kijkt en tegelijkertijd de zee kunt bewonderen.

Het enthousiaste personeel en de bijzondere multiculturele inrichting zorgen voor een warm onthaal, waarvoor deze streek van Italië ook bekend staat.

Accommodatie

Palazzo Presta Puglia

Palazzo Presta beschikt over 11 "internationale" suites in het hoofdgebouw, allemaal gewijd aan een andere cultuur en ingericht met originele en authentieke elementen uit verschillende delen van de wereld.

In het bijgebouw op 150 m van het Palazzo zijn nog 3 suites gevestigd, allen met zeezicht.

Alle suites zijn uitgerust met airconditioning, LCD TV, WiFi, kluis, minibar en een badkamer met toiletartikelen en badjassen.

Tips & Beoordelingen

"Het eind van de wereld" met heerlijke stranden
De Romeinen noemden de Zuid-Italiaanse regio Puglia Finis Terrae, ‘het einde van de wereld’. Tegenwoordig staat het stadje Gallipolli bekend als de ‘Parel van de Ionische Zee’. Het oude centrum van Gallipolli ligt op een eiland in de Middellandse Zee. Door middel van een zestiende eeuwse brug is het verbonden met het vasteland. Het eilandje doet zijn bijnaam eer aan en rijst als een witte parel op uit de azuurblauwe zee. Het centrum van Gallipoli is een wirwar van smalle, witgekalkte straatjes.

Het natuurgebied Parco Regionale di Porto Selvaggio heeft diverse rots- en kiezelstranden. Er rijdt een elektrische bus tussen de parkeerplaatsen en de stranden voor degenen die geen zin hebben om te lopen. Mooie vergezichten, woeste zee, rotsige stranden, verfrissend zeewater en ongerepte natuur!

BeoordelingenBewertungen

Prachtig gelegen hotel. Goede voorzieningen, heerlijk ontbijt. Erg vriendelijk personeel. Het is geen 10 geworden omdat wij een hele donkere kamer hebben gekregen. Deze lag naast de rooftopbar en de lift. Er was geen raam dat open kon. Ook het parkeren was een ramp. Gelukkig was er een jongen van de receptie en die vertelde waar hij altijd parkeerde. Daar zijn wij ook gaan kijken en het is ons iedere dag gelukt om te parkeren in de wijk. Dit is ook gratis.

17-09-2021

Mark & Jennie
Prachtige accommodatie centraal gelegen in het stadje.

07-09-2019

Lebbink
Reis je met een ander aantal personen? Heb je specifieke wensen?Ist die Zahl der Personen anders? Haben Sie spezielle Wünsche?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. Indien je interesse hebt in deze accommodatie maken we graag een voorstel op maat.

Extra kosten ter plaatse te voldoen
Toeristenbelasting
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct aanvragen. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief