logo
Om de website van Eva Sardinia goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Sluiten
Offerte!
  • BANT_DEFAULT

Over Eva Sardinia & Eva Corsica

Mijn naam is Eva Cortie, ik ben de drijvende kracht achter Eva Sardinia en Eva Corsica, dat is ontstaan uit meer dan 20 jaar rondreizen op het schitterende Italiaanse eiland Sardinië en het Franse eiland Corsica. Daardoor ken ik de eilanden bijzonder goed en weet de allermooiste plekjes te vinden.

Maar Italië heeft veel meer te bieden, daarom deel ik ook graag mijn tips en kennis van andere regio’s, zoals Sicilië en Puglia.

Samen met mijn medewerkers zorg ik dat jouw vakantie in Italië en Corsica onvergetelijk wordt!

De visie van Eva Sardinia:

Jouw reiswensen staan altijd centraal. Zoek je naar dé ideale locatie, heb je speciale wensen of wil je een reisvoorstel? Mijn team en ik adviseren je graag bij het kiezen van de meest geschikte accommodatie. Ook helpen we je bij het reserveren van je vlucht, ferryovertocht of huurauto.

De websites van Eva-Sardinia en Eva-Corsica staan vol met informatie, foto’s en reistips. Doe inspiratie op en lees hier wat klanten schrijven over Eva Sardinia.

Contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Telefoon: +31 (0)229 591942
E-mail: info@eva-sardinia.com


Wil je persoonlijk advies, dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een telefonisch adviesgesprek.
Je kiest de dag en tijd, wij bellen je en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Als je wilt, maken we na het gesprek een reisvoorstel op maat voor je.

A presto, tot snel!
Namens het team van Eva Sardinia en Eva Corsica,

Eva Cortie

Eva Sardinia is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

ANVR-Consumentenvoorwaarden
Eva Sardinia (ANVR-nummer: 05456) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR- Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Eva Sardinia (SGR-nummer: 3509) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
Eva Sardinia (KvK nr. 37110485) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Eva Corsica is onderdeel van Eva Sardinia.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief