logo
Offerte!

Camping Village Spinnaker - Oristano

Camping aan de Weskust van Sardinië

Spinnaker is een ruim opgezette camping aan het strand bij het stadje Torre Grande, vlak bij Oristano. De camping ligt in een schaduwrijk pijnbomenbos en ligt aan het strand. Alle faciliteiten als winkel, bar, restaurant en zwembad zijn aanwezig.

De westkust van Sardinië is een gebied waar nog weinig toeristen komen. Voor gezinnen met kinderen en watersportliefhebbers is dit een ideale plek. Tijdens de zomermaanden is er een klein animatieteam, dat verschillende activiteiten organiseert.
Aan het strand
Zwembad
Restaurant/bar
Watersport
Oristano: 7,5 km
Cagliari: 105 km
Alghero: 120 km
Olbia: 175 km
Regiokaarten

Faciliteiten

Aan de ongerepte westkust van Sardinië is nog weinig toerisme. Veel mooie stranden zijn vlakbij de camping, zoals het ​​strand van Is Arutas, dat beroemd is om zijn witte strand van kwarts stenen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in cultuur, is een uitstapje naar het puntje van het schiereiland Sinis interessant. Hier is de Fenicische ruïne van Tharros. Ook een bezoek aan de Nuraghe Losa bij Abbasanta is de moeite waard.

Accommodatie

Camping Spinnaker heeft verschillende type accommodaties.

2-Persoons kamers (ca. 25 m2)
De kamers beschikken over een privé badkamer en een terrasje. Deze kamers zijn in de bungalows die in de schaduw van de pijnbomen staan.
Alle kamers hebben airconditioning, een koelkastje, tv en een tuintafel en stoelen.

2- en 3-Persoons bungalows(ca. 25 m2)
De bungalows beschikken over een slaap/woonkamer met kitchenette, een badkamer en een terrasje. De bungalows staan in de schaduw van de pijnbomen. Alle bungalows hebben airconditioning, een koelkastje, tv en een tuintafel en stoelen.

4-Persoons bungalows(ca. 35 m2)
De bungalows beschikken over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaap/woonkamer met kitchenette, een badkamer en een terrasje.
Sommige bungalows hebben een stapelbed in de slaapkamer, andere hebben een stapelbed in de woonkamer.
De bungalows staan in de schaduw van de pijnbomen. Alle bungalows hebben airconditioning, een koelkastje, tv en een tuintafel en stoelen.

4-Persoons Lodge tent

De Lodge tent heeft een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een woonkamer/keuken. De lodge tenten beschikken over een terrasje met tuintafel en stoelen.

Tips & Beoordelingen

Zon, zee en mooie verhalen
De provincie Oristano beslaat het grootste gedeelte van de Sardijnse westkust. Langs deze kust vind je een sliert aan traditionele dorpjes met hun eigen gebruiken.

Het karakteristieke van Sardinië wordt levend gehouden in de taal (het Sardu), tradities, dorpsfeesten en manifestaties. Eén van de bekendste is de Sartiglia, een kleurige manifestatie met in klederdracht gestoken ruiters die zich meten in een wedstrijd ringsteken in de straten van hoofdstad Oristano.
Lees meer over de provincie Oristano

Prijzen

Extra kosten ter plaatse te voldoen:

Extra kosten ter plaatse te voldoen:
Toeristenbelasting
Eindschoonmaak: € 30,00
Borg: € 100,00

Optioneel:
bed- en badlinnen is aanwezig in de bungalows:
extra wissel bed- en badlinnen
1-persoons bed: € 8,00 per set
2-persoons bed: € 14,00 per set

In de lodge tenten is geen bed- en badlinnen aanwezig.

babybedje: € 5,00

Ontbijt: € 7,00 pppd
Half Pension (Ontbijt en diner):
volwassene € 23,00 pppd
kinderen (3 tot 12 jaar): € 15,00 pppd
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct aanvragen. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief