logo
Offerte!

Residence Grandi Magazzini**** - Nuoro

Residence in voormalig warenhuis

Residence Grandi Magazzini ligt op een zeer centrale locatie in het stadje Nuoro, de hoofdstad van de provincie Nuoro. Het gebouw waar de Residence is gevestigd, was vroeger een warenhuis, vandaar de naam Grandi Magazzini.

In Nuoro zijn een aantal interessante musea, waaronder het Etnografisch Museum met een prachtige collectie Sardijnse klederdracht. Ook het huis van Nobelprijs winnares Grazia Deledda is een museum, er is een archeologisch museum en een museum voor moderne kunst.

Vlakbij Nuoro ligt de Monte Ortobene, een heuvel in de bossen waar onder andere het door Grazia Deledda aan de stad geschonken standbeeld van il Redentore staat. Bij warme dagen is de Monte Ortobene een heerlijke plek om wat verkoeling te zoeken.
In het centrum
Zwembad: nee
Wi-Fi: ja
Airco: ja
Verwarming: ja
Restaurants: loopafstand
Olbia: 105 km
Cagliari: 180 km
Regiokaarten

Faciliteiten

In het gebouw bevindt zich een receptie, een zelfbedieningswasserette voor klanten en een onbewaakte overdekte parkeerplaats tegen betaling.

Vanaf de zeer centrale ligging van Grandi Magazzini ben je zo in het historische centrum van Nuoro, waar de Corso Garibaldi de winkelstraat ligt. Je kunt elektrische fietsen reserveren (tegen betaling van een borgsom).

Accommodatie

Residence Grandi Magazzini beschikt zowel over kamers als appartementen. Allen zijn voorzien van badkamer, airconditioning, Wi-Fi, tv, kluisje en haardroger.

De appartementen beschikken over een keuken. Een aantal kamers beschikken eveneens over een keuken, die op aanvraag gebruikt kan worden.

Bij het verblijf in Residence Grandi Magazzini is het ontbijt niet inbegrepen.
Om de hoek is een supermarkt en op loopafstand zijn bars en restaurants.

Tips & Beoordelingen

Hoge bergen, diepe kloven
Zowel in de provincie Nuoro als in de provincie Ogliastra ligt de regio Barbagia. Dit is een breed bergachtig gebied dat zich over de zijkanten van het Gennargentu-massief uitstrekt. Het ruige Gennargentu-gebergte is ongerept en verlaten met Punta La Marmora als het hoogste punt van Sardinië, 1834 meter boven zeeniveau. Er valt in dit gebergte in de winter zelfs sneeuw. De omgeving is ook rijk aan natuurlijke monumenten die beroemd zijn in heel Europa, zoals de Gola de Gorrupu, dit is een van de diepste kloven in Europa met wanden van meer dan 300 meter hoogte. Het ligt in het Supramonte bergmassief, een fascinerende en spectaculaire bestemming . Het landschap van Barbagia is indrukwekkend en gevarieerd: granietrotsen, valleien, bergweiden en bossen wisselen elkaar af.

Prijzen

Extra kosten ter plaatse te voldoen

Toeristenbelasting

Bij het verblijf is het ontbijt niet inbegrepen.
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct aanvragen. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief