logo
Offerte!

B&B Domu Antiga - Gergei

8.0

Leven in de 19e eeuw, even terug naar vroeger...

In het historische centrum van Gergei (spreek uit: Dzerdzeji). ligt dit prachtig gerestaureerde rustieke landhuis. Domu Antigua betekent in het Sardijns: een historisch huis. Het huis stamt dan ook uit de 19e eeuw.

De huidige eigenaar heeft het pand met veel respect voor het verleden op zeer sfeervolle wijze en met oude materialen gerestaureerd. Bij een verblijf in Domu Antiga ga je dan ook even terug in de tijd.

Gergei is een charmant historisch stadje, omgeven door de zilveren gloed van olijfbomen rondom.
Landelijke omgeving
Zwembad: nee
WiFi: ja
Airco: ja
in het centrum
Restaurant: ja
Cagliari: 70 km
Alghero: 235 km
Regiokaarten

Faciliteiten

In dit sfeervolle en rustieke hotel waarin je je in de 19e eeuw waant kan je ’s morgens uitgebreid ontbijten. Daarnaast beschikt het hotel over kamers met een balkon en een tuin met een houtkachel. WiFi is in de hele accommodatie gratis beschikbaar.

Elke ochtend kan er genoten worden van huisgemaakt gebak en producten van het eigen land. De koffie is verrukkelijk. Deze zaken worden geserveerd in een gemeenschappelijke keuken met open haard. Deze accommodatie wordt als een van de beste beoordeeld in Gergei. Op verzoek kun je kookworkshops volgen of kaas leren maken. Ook is er mogelijkheid om te leren hoe je het traditionele Sardijnse brood maakt su civraxiu en su cocoi.

Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je gebruik kan maken van de koelkast en waar er drankjes tegen betaling verkrijgbaar zijn.

Je kan een mountainbike huren of een ezeltocht te maken.

Accommodatie

Domu Antiga is een kleinschalige accommodatie met 4 prachtig aangeklede tweepersoonskamers. De kamers hebben houten vloeren, authentiek stenen muren en balkenplafonds, houten vloeren en een eigen badkamer.

Beddenspreien en kussens zijn gemaakt volgens oude Sardijnse traditie door lokale handwerkslieden.

Alle kamers hebben een balkon. En in alle kamers is gratis WiFi. Echter de sfeer is er van de 19e eeuw. Alle materialen zijn authentiek en oorspronkelijk.

Tips & Beoordelingen

De gemiddelde beoordeling is:Die durchschnittliche Bewertung ist:
Totaal aantal beoordelingen: 2
8.0
B&B Domu Antiga ligt in het centrum van het stadje Gergei, in het hart van Sardinië, in de provincie Cagliari.

Su Nuraxi bij Barumini is een indrukwekkend complex van prehistorische nuraghi, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed Site. Beschut door het grote fort zijn hier de overblijfselen van een Nuraghendorp met tal van ronde hutten. Een interessante toeristische attractie die een indruk van het leven van deze mensen geeft.

In Cagliari zijn diverse interessante musea, waaronder het beroemde archeologisch museum, waar de vondsten uit de nuraghe torens kunnen worden gezien.
Lees meer over de provincie Cagliari

BeoordelingenBewertungen

Prachtige kamer en super vriendelijke mensen. Op het complex is een mooie binnentuin waar je ook heerlijk even kunt zitten met een boek en een drankje. In de avond werd er een heerlijk diner gemaakt met plaatselijke gerechten van de vrouw des huizes.

21-05-2018

Linda
Reis je met een ander aantal personen? Heb je specifieke wensen?Ist die Zahl der Personen anders? Haben Sie spezielle Wünsche?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct aanvragen. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief