logo
Offerte!

Hotel Baia di Nora - Pula

Een oase aan een prachtig zandstrand

Hotel Baia di Nora ligt op een exclusieve locatie, direct aan een van de mooie stranden van Zuid-Sardinië. Het hotel ligt op slechts een paar meter van de archeologische vindplaats Nora en van de Lagune van Nora.

De kamers liggen in een mooie parktuin vol kleurige bloemen en palmbomen.

Het stadje Pula, een paar kilometer van het hotel, heeft restaurants, bars en winkels en biedt een gezellige zomerse sfeer.
Strand: 100 m
Zwembad: ja
WiFi: ja
Airco: ja
Restaurant/bar: ja
Pula: 2 km
Cagliari: 30 km
Olbia: 305 km
Regiokaarten

Faciliteiten

Accommodatie

Tips & Beoordelingen

Stranden als de Malediven
Fijn, wit zand, een azuurblauwe zee, een strakblauwe hemel. Zuid-Sardinië heeft geweldig mooie zandstranden! Het is niet nodig om de halve wereld over te vliegen, naar de Malediven of naar de Caraiben, je vindt al dit moois op slechts 2 uurtjes vliegen van Nederland en België.

De hoofdstad van Sardinië, Cagliari, is slechts 30 km van Pula. Hier bevindt zich het belangrijkste "Museo Acheologico Nazionale" met bronzen beeldjes uit de Nuraghe cultuur. Het centrum van de stad heeft veel gezellige restaurants en terrasjes.

Een bezienswaardigheid in de omgeving van Chia is Nora, een archeologische vindplaats even voorbij Pula. Het is een belangrijke Fenicische (een van de eerste nederzettingen), Punische én Romeinse vindplaats, de oudste datering is van ca 1000 jaar voor Christus.
Lees meer over de provincie Cagliari
Reis je met een ander aantal personen? Heb je specifieke wensen?Ist die Zahl der Personen anders? Haben Sie spezielle Wünsche?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Extra kosten ter plaatse te voldoen:

Toeristenbelasting

Huisdieren zijn niet toegestaan
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct aanvragen. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief