logo
Offerte!

Kinanto Bioresort - Ispica

Logeren in een Eco-vriendelijk boerderij

Dichtbij het stadje Ispica ligt het hotel Biomasseria Kinanto. Deze Masseria werd oorspronkelijk gebruikt voor de productie van wijn. De eigenaren Gioacchino en Antonella besloten 5 jaar geleden om de Masseria te renoveren en om te toveren tot een vakantielocatie.

Bij de verbouwing van deze bijzondere ecologische boerderij is er uitdrukkelijk gekozen voor het behoud van de oorspronkelijk bouwstenen in combinatie met hedendaagse moderne ecologische bouwtechnieken. Hierdoor is de boerderij energieneutraal.

Biomasseria Kinanto ligt op korte afstand van het stadje Ispica en de barokke steden Ragusa, Noto en Modica.
Strand: 5 km
Zwembad: ja
Airco: ja
WiFi: gratis
Restaurant / Bar: nee
Ispica: 8 km
Modica: 25 km
Ragusa: 55 km

Faciliteiten

Kinanto heeft een zwembad voorzien van ligbedden en parasols.
In de tuin en bij de kamers zijn zitjes, waar je je lekker kunt terugtrekken met een boek en een goed glas wijn.

In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd.

Bij het Bioresort ligt een moestuin en een tuin met aromatische planten die ter beschikking zijn van de gasten.

Accommodatie

Kamers en Suites

Bio Masseria Kinanto is een kleinschalige hotel met 7 kamers met een fris modern interieur.
Alle Kamers en Suites van Kinanto zijn voorzien van airconditioning, een satelliet-tv, een kitchenette, een koelkast en een koffiezetapparaat.

Er zijn Standaardkamers en Suites voor 2 personen, een Family Suite geschikt voor 4 personen en Casa Kinanto met 2 slaapkamers en 2 badkamers, geschikt voor 4 personen.

In een aantal kamers kan een 3e bed bijgeplaatst worden.

Tips & Beoordelingen

La Valle dei Templi/de Tempelvallei in Agrigento: deze stad ligt op 161 km van de accommodatie en is zeer populair onder toeristen. Deze populariteit valt vooral te danken aan de archeologische zone. In de tempelvallei vind je 7 tempels terug die je allemaal tegen komt bij het bewandelen van de Heilige weg. Een bezoek aan deze vallei is een must. De tempelvallei valt onder het Unesco Werelderfgoed.

Modica ligt in een gebied dat al sinds de prehistorie bewoond is. Naast de Grieken en de Romeinen hebben hier ook Arabieren gewoond. Honderden jaren geleden is de stad opgesplitst in twee delen, waarvan er een hoger lag dan de ander. De twee delen waren met elkaar verbonden door trappen. De stad heeft veel meegemaakt, maar in 1963 gebeurde het ergste. Modica werd getroffen door een aardbeving, waardoor de steden grotendeels verwoest was. In de jaren daarna hebben de bewoners de stad in een barokke stijl herbouwd. Sindsdien staat het centrum ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kerk San Giorgio in het centrum is de attractie van Modica die je niet mag missen als je deze stad bezoekt. In de kerk zie je de sporen nog die de aardbeving heeft achtergelaten. Een indrukwekkend bouwwerk.
Reis je met een ander aantal personen? Reis je met je eigen auto?Ist die Zahl der Personen anders? Fahren Sie mit eigenem Auto?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Extra kosten ter plaatse te voldoen:

Toeristenbelasting
Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct zelf boeken. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief