logo
Offerte!

Castello di Gargonza - Monte San Savino

Appartementen in een bijzondere middeleeuwse burcht

Castello di Gargonza is een middeleeuwse burcht gelegen in de heuvels tussen Arezzo en Siena. Dit versterkte dorp heeft diverse historische huisjes, smalle steegjes, een waterput, een karakteristieke toren en een prachtig Romaans kerkje. De burcht wordt gedeeltelijk omringd door een stadsmuur. Bij de restauratie tot vakantieaccommodatie zijn de originele details behouden gebleven waardoor het geheel een bijzondere sfeer heeft. Echt een unieke locatie!

Deze accommodatie is perfect voor een rustig verblijf. Wil je er toch op uit? Je hoeft je in deze omgeving niet te vervelen. Ontdek de Chiantigiani, de panoramische route door het Chianti wijngebied. Plaatsen als Siena, Montepulciano, Cortona, Arezzo bevinden zich op minder dan een uur rijden. Ook Lago di Trasimeno met haar lieflijke vissersdorpjes zijn het waard om een kijkje te nemen.
Rustige ligging
Zwembad: ja
Airco: nee
Wi-Fi: ja
Restaurant/bar: ja
Monte San Savino: 8 km
Arezzo: 29 km
Siena: 41 km

Faciliteiten

Castello di Gargonza is omringd door een grote parktuin met een mooi zwembad omringd door een zonneterras. In de schaduw van de pergola bevindt zich een uitnodigend terras waar je kan genieten van een heerlijk drankje. In één van de gebouwen is een televisiekamer en een gezamenlijke woonkamer met open haard.

In restaurant ‘La Torre di Gargonza’ worden Toscaanse gerechten bereid met verse ingrediënten.

Accommodatie

Castello di Gargonza

De appartementen van Castello di Gargonza zijn verdeeld over diverse historische gebouwen op het terrein. Ook na de renovatie heeft de accommodatie de originele elementen behouden waardoor de appartementen een heel bijzondere sfeer hebben.

De appartementen ‘Sotto gli Archi’ zijn geschikt voor 2 personen. Ze beschikken over een woonkamer met open haard, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met bad. Eén van deze appartementen heeft geen aparte slaapkamer, hier heb je vanuit het bed direct zicht op de open haard.

De appartementen ‘Nando’, ‘Boccio’ en ‘Deo’ zijn geschikt voor 3 personen. Ze beschikken over een woonkamer met WiFi, airconditioning, open haard en slaapbank, een keuken, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met bad.

Appartement ‘Fonteblanda I’ is geschikt voor 4 personen en beschikt over een woonkamer met open haard, keuken, twee tweepersoonsslaapkamers beiden met badkamer met bad. Appartement ‘Bracalino’ is geschikt voor 4 personen en beschikt over een woonkamer met kitchenette en twee tweepersoonsslaapkamers, beiden met een badkamer.

De appartementen ‘Argentina’ en ‘Guardia’ zijn geschikt voor 5 personen en beschikken over een woonkamer met open haard en slaapbank, een keuken, een badkamer met douche, twee tweepersoonsslaapkamers, beiden met een badkamer met bad of douche. Appartement ‘Guardia’ heeft een privétuin.

Appartement ‘Nerina’ is geschikt voor 6 personen en beschikt over een woonkamer met WiFi, een keuken en drie tweepersoonsslaapkamers allen met een badkamer waarvan twee met douche en een met bad.

Appartement ‘Fonteblanda II’ is geschikt voor 8 personen en beschikt over een woonkamer met open haard, keuken, vier tweepersoonsslaapkamers en vier badkamers.

‘Casa Contessa Francesca’ is een vrijstaande villa voor 10 personen en beschikt over een woonkamer met open haard en kitchenette, vijf tweepersoonsslaapkamers en drie badkamers.

Tips & Beoordelingen

La Vita è Bella
Arezzo is een middeleeuwse stad en heeft een mooi historisch centrum met als een van de belangrijkste bezienswaardigheden de gotische kathedraal, ‘Cattedrale dei Santi Pietro e Donato’. Veel monumenten staan aan de pleinen ‘Piazza Grande’ en ‘Piazza della Libertà’. ‘Chiesa di Santa Maria delle Pieve’ is een bijzonder mooi kerkje met aan de buitenkant ontelbare bogen en boogjes. Voor degenen die de film ‘La Vita è Bella’ gezien hebben, biedt het een aantal herkenningspunten. In deze beroemde film van Roberto Benigni diende Arezzo als locatie. Arezzo ligt op 28 kilometer van Castello di Gargonza.

Siena is een middeleeuws stadje. Het historisch centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
‘Il Duomo di Siena’ is de indrukwekkende kathedraal van Siena. Er zijn nog meer prachtige bezienswaardigheden maar Siena is vooral bekend vanwege ‘Palio di Siena’, de jaarlijkse paardenrennen op ‘Piazza del Campo’ in het centrum van Siena. Dit prachtige plaatsje ligt op 41 kilometer van Castello di Gargonza.
Reis je met een ander aantal personen? Heb je specifieke wensen?Ist die Zahl der Personen anders? Haben Sie spezielle Wünsche?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Eva Sardinia

Reizen met Eva Sardinia

Je kunt deze reis direct aanvragen. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief