logo
Om de website van Eva Sardinia goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Sluiten
Offerte!
  • BANT_DEFAULT

Coronavirus – (COVID-19)

Beste reiziger,

We snappen dat het Corona virus voor vragen en onrust zorgt.
Op deze pagina proberen we de meest gestelde vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Heb je verdere vragen of wil je specifiek jouw boeking bespreken met ons, bel of mail info@eva-sardinia.com ons dan gerust.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 229 591942 op:
maandag t/m vrijdag van 09:00 u - 17:00 u
zaterdag van 10:00 u - 16:00 u

Met vriendelijke groet,

Eva Cortie
namens het team van Eva Sardinia & Eva Corsica


Update 23 maart 2020

Gaat mijn reis door?
Reizen met vertrekdatum tot en met 15 april 2020 gaan niet door.
Deze beslissing is het gevolg van de vergaande maatregelen die nu wereldwijd worden genomen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. De corona-epidemie is inmiddels uitgeroepen tot pandemie. Het gaat om een zeer uitzonderlijke situatie en wij kunnen niet langer uitsluiten dat jij als reiziger hinder zult ondervinden tijdens de reis of tijdens het vakantieverblijf. Door deze onvermijdbare en buitengewone omstandigheden vinden wij het niet langer verantwoord om je reis door te laten gaan.

Wat betekent het als mijn reis niet doorgaat?
Wij annuleren je reis, maar je bent je geld niet kwijt. Je houdt het bedrag dat je aan ons hebt betaald als tegoed (‘voucher’) voor een volgende vakantie.
Je hoeft niet meteen te beslissen wanneer je dan op vakantie gaat, je kunt daar rustig de tijd voor nemen en met ons overleggen.
Je kunt kiezen uit al onze reizen; het hoeft niet hetzelfde reis of dezelfde bestemming te zijn.
Zou je gaan vliegen? Dan vlieg je bij je nieuwe reis met dezelfde luchtvaartmaatschappij in dezelfde klasse.
Heb je een ferryovertocht geboekt? Dan is je overtocht bij je nieuwe reis met dezelfde ferrymaatschappij.
Op aanvraag kan je reis gewijzigd worden naar een andere ferry- of luchtvaartmaatschappij.
Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, brengen we je de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, betalen we je het verschil terug.

We realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door de reisorganisator de gehele reissom moeten terugbetalen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat in Italië en Frankrijk dit systeem al door vele reisorganisaties wordt gehanteerd. Feitelijk staat dit systeem gelijk aan de mogelijkheid om kosteloos om te boeken zoals nu door diverse Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties wordt gedaan. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

Tot wanneer is het tegoed van mijn geannuleerde reis geldig?
De voucher is 1 jaar geldig. Binnen 1 jaar na uitgifte van de voucher boek je je vakantie bij ons. De vertrekdatum mag wel gewoon later zijn. Alle voorwaarden van de voucher kun je vinden op:
Voorwaarden Eva Sardinia & Eva Corsica Corona Voucher

Ik heb een reis geboekt met een vertrekdatum vanaf 16 april 2020; gaat mijn vakantie door?
Hier kunnen we nog geen uitsluitsel over geven. Alle vakanties met vertrekdatum tot en met 15 april zijn nu geannuleerd. In de komende periode nemen we een beslissing over latere vertrekdata.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief