logo
Om de website van Eva Sardinia goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Sluiten
Offerte!
  • BANT_DEFAULT

Voorwaarden Eva Sardinia & Eva Corsica Corona Voucher

Voorwaarden Eva Sardinia & Eva Corsica Corona-voucher
Je hebt bij Eva Sardinia & Eva Corsica een pakketreis geboekt. Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus/COVID-19 is je reis geannuleerd en heb je een ‘Corona-voucher’ ontvangen. Zo hoef je niet meteen te beslissen voor welke nieuwe vakantie je kiest. Je kunt de voucher bij Eva Sardinia & Eva Corsica inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden.

1. Je hebt van Eva Sardinia & Eva Corsica, gevestigd aan de Burg. Elmersstraat 100, 1655KK in Sijbekarspel, KvK-nummer 37110485 (hierna: ‘Eva Sardinia’) een voucher ontvangen omdat je reis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus/COVID-19.

2. Onderstaande informatie staat specifiek op je voucher vermeld:

  • De waarde van de Corona-voucher;
  • De naam van de hoofdboeker van de geannuleerde reis;
  • De uitgiftedatum van de Corona-voucher;
  • De einddatum van de Corona-voucher, die maximaal 1 jaar na uitgiftedatum ligt;
  • De term ‘Corona-voucher’;
  • De mededeling dat de garantieregeling van de SGR van toepassing is, conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

3. Alleen door Eva Sardinia uitgegeven Corona-vouchers met de bovenstaande informatie zijn geldig.

4. De Corona-voucher kan uitsluitend worden ingewisseld voor een pakketreis welke wordt aangeboden door Eva Sardinia via de website www.eva-sardinia.com en www.eva-corsica.com.

5. Je kunt kiezen uit het gehele aanbod aan pakketreizen op www.eva-sardinia.com en www.eva-corsica.com; het hoeft niet dezelfde reis, accommodatie of dezelfde bestemming te zijn.
  • Zou je gaan vliegen? Dan vlieg je bij je nieuwe reis met dezelfde luchtvaartmaatschappij in dezelfde klasse.
  • Heb je een ferryovertocht geboekt? Dan is je overtocht bij je nieuwe reis met dezelfde ferrymaatschappij.
  • Op aanvraag kan je reis gewijzigd worden naar een andere ferry- of luchtvaartmaatschappij.
Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, betaal je de meerkosten. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, betalen wij je het verschil terug.

6. De Corona-voucher is 1 jaar geldig. Binnen 1 jaar na uitgifte van de voucher boek je je vakantie bij ons. De vertrekdatum mag wel gewoon later zijn.

7. Dekking SGR: Eva Sardinia is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het Coronavirus is door de SGR besloten dat de ‘Corona-voucher’ onder de dekking van de SGR valt. Dit betekent dat in het geval een reisorganisatie bijvoorbeeld failliet gaat en je nog een ongebruikte Corona-voucher hebt, dit wordt vergoed door de SGR. De specifieke voorwaarden om aanspraak te maken op deze regeling kun je nalezen op www.sgr.nl. Hiermee blijf je de zekerheid houden dat jouw reeds betaalde reissom veilig is gesteld. Aanspraken die voortvloeien uit een geannuleerde reis anders dan een voucher vallen niet onder de garantieregeling van SGR.

8. Nadat je jouw Corona-voucher hebt ingewisseld en een nieuwe boeking hebt gemaakt, zijn op de nieuwe boeking de reguliere Eva Sardinia Algemene voorwaarden en ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

9. Alleen de hoofdboeker van de reis kan de voucher inwisselen.

10. Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

11. De Corona-voucher is niet inwisselbaar voor contanten.

12. De Corona-voucher is niet overdraagbaar.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief